Maak een afspraak

Nieuwe collega verpleegkundige in de huisartsenpraktijk

Vanaf 1 juli start Timia Van Assche als verpleegkundige in huisartsenpraktijk Oosthuis. Zij is een verpleegster die een specifieke opleiding volgde om in een huisartsenpraktijk te werken (postgraduaat verpleegkundige in de huisartsenpraktijk UAntwerpen).

U kunt bij haar terecht op maandag en woensdag voor verschillende verpleegkundige handelingen zoals bloedafnames, vaccinaties, wondverzorging, verwijderen van hechtingen, vervriezen van wratten, invullen van pre-operatieve vragenlijsten, afname ECG, afnemen uitstrijkjes, afnemen PCR test, medicatielijst bespreken, …

Deze handelingen kunnen voorlopig enkel na telefonisch contact met de secretaresse of op doorverwijzen van de arts ingepland worden op afspraak.

Ze zullen dus steeds gebeuren op vraag en/of in overleg met uw behandelende arts. Ook verder opvolging of bespreking van resultaten vindt plaats bij uw behandelende arts.

Een consultatie bij de verpleegkundige is kosteloos voor de patiënt.

U kunt niet bij haar terecht voor medische consultaties, het opstellen van attesten of het voorschrijven van voorschriften.